0
Du er her: Forside > Vægure > Udendørs vægure > Cloudnola Factory - udendørs Vægur - sort 30 cm
Cloudnola Factory - udendørs Vægur - sort 30 cm
/images/org/vaegur-udendoers-cloudnola-sku0183-factory-sort.jpg /images/org/cloudnola-udendoers-sort-vaegur-factory-30cm-sku0182.jpg /images/org/vaegur-udendoers-cloudnola-factory-sort-0183.jpg /images/org/cloudnola-udendoers-sort-vaegur-factory-sku0183-30cm.jpg /images/org/vaegur-coludnola-udendoers-sort-30cm.jpg

Cloudnola Factory - udendørs Vægur - sort 30 cm

Opgrader din udendørs stil med Cloudnola Factory - et smart og flot udendørs vægur i en elegant sort metalurkasse. Dette vægur er skabt til at modstå elementerne og er ideelt til at hænge udendørs og tilføje et strejf af klasse til din facade eller terrasse.

Factory væguret har en imponerende diameter på ca. 30 cm, der gør det til et iøjnefaldende element i enhver udendørs indretning. De kraftige sorte visere og de fremhævede tal ved 3-6-9-12 sikrer nem aflæsning af tiden, selv på afstand. Bag det buede glas kan du også følge med i temperaturen og luftfugtigheden, så du altid er godt informeret om dine omgivelser.

Den sort metalurkasse tilføjer en sofistikeret touch til det rustikke udseende og gør dette vægur til det perfekte valg for dem, der ønsker at tilføje stil og praktisk anvendelighed til deres udendørs rum. Opdag Cloudnola Factory og gør dit udendørs område endnu mere imponerende.

Mål: ca. Ø 30 cm

Design: Renée Vendrig for Cloudnola
719,00 kr.

Forrige produktNæste produkt
Relaterede produkter
Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til bond@viabella.dk.

Holdbart udendørs vægur i sort metal - Cloudnola Factory

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot