0
Du er her: Forside > Vægure > Store vægure

Store vægure

Store vægure er en dekoration i sig selv på væggen. Vælg et stort vægur hvis du har meget plads, da væguret tager sig bedst ud med luft omkring sig. De store vægure er meget flotte og i øjnefaldende. Mange af de store modeller i vægure er samtidig meget luftige så de virker lette på væggen. Vælg et stort og trendy vægur som en del af din eget personlige bolig interiør. Udvalget af de store ure er stort, og der findes rigtig mange forskellige ure lige i tiden.

Stort vægur

Et stort vægur kan have flere fordele. For det første kan det være et imponerende og iøjnefaldende element i en stue eller et kontor, der kan tilføje en vis karakter og personlighed til rummet. For det andet kan det være en praktisk måde at holde øje med tiden på, især hvis man har brug for at kunne aflæse uret fra en større afstand.

Vægur som kunstværk

Et stort vægur kan også være en interessant måde at integrere en vis form for kunst eller design i rummet på, især hvis uret er veludført og iøjnefaldende. Endelig kan et stort vægur også være en erstatning for en traditionel kunstværk og dermed spare plads og penge på at købe yderligere dekorationer til rummet.

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot