0
Du er her: Forside > Vægure > Udendørs vægure > Stilfuldt udendørs vægur med sort metalurkasse - 45 cm
Stilfuldt udendørs vægur med sort metalurkasse - 45 cm
/images/org/cloudnola-vaegur-udendoers-factory-sort-45cm-sku0181.jpg /images/org/cloudnola-udendoers-vaegur-factory-sort-45cm-sku0181.jpg /images/org/cloudnola-vaegur-udendoers-sort-factory-45cm-sku0181.jpg /images/org/cloudnola-udendoers-sort-vaegur-factory-45cm-sku0181.jpg /images/org/cloudnola-udendoers-vaegur-factory-sort-45cm.jpg

Stilfuldt udendørs vægur med sort metalurkasse - 45 cm

Cloudnola Factory - et stilfuldt udendørs vægur, der er specielt designet til at kunne hænge udenfor. Dette vægur kommer med en elegant sort metalurkasse, der tilføjer en sofistikeret charme til ethvert udendørs miljø.

Factory væguret imponerer med sin store diameter på ca. 45 cm, hvilket gør det til et imponerende og iøjnefaldende element på din væg. De kraftige sorte visere og de fremhævede tal ved 3-6-9-12 sikrer let aflæsning af tiden, uanset afstand. Bag det buede glas kan du også følge med i temperaturen og luftfugtigheden, så du altid er opdateret omkring dit udendørs klima.

Designet af den talentfulde Renée Vendrig for Cloudnola, kombinerer Factory væguret stil og funktionalitet på bedste vis. Det er den perfekte tilføjelse til enhver udendørs terrasse, have eller facade. Oplev Cloudnola Factory og giv dit udendørs rum et strejf af elegance og præcision.

Mål: ca. Ø 45 cm

Design: Renée Vendrig for Cloudnola
1.450,00 kr.

Forrige produktNæste produkt
Relaterede produkter
Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til bond@viabella.dk.

Cloudnola Factory - Udendørs Vægur - Sort, 45 cm

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot