0
Du er her: Forside > Brands > Applicata


Applicata

Applicata er en dansk producent og designer af smarte og trendy vægure, der kombinerer klassisk flot stil med et twist af noget nyt og anderledes.

Innovative designs

Applicatas vægure er skabt af danske designere, der er kendt for at skabe smukke og innovative designs. Deres produkter er af høj kvalitet og er skabt med en passion for æstetik og funktionalitet.

Hvis du er på udkig efter et vægur, der kan give dit hjem eller kontor et friskt pust af design og stil, så er Applicata et fremragende valg. Deres smarte vægure er ikke blot praktiske, men også en smuk tilføjelse til enhver væg.

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot