0


Nyhedsbrev - bliv opdateret med spændende nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med spændende tilbud, konkurrencer og portofrie dage! Vores nyhedsbrev udkommer to gange om måneden, og det er en fantastisk måde at holde dig opdateret på vores seneste produkter og kampagner.
 

Supertilbud og konkurrencer

Som abonnent på vores nyhedsbrev vil du være blandt de første til at modtage supertilbud og konkurrencer med spændende præmier. Du vil også modtage besked om vores portofrie dage, hvor du kan shoppe dine yndlingsvarer uden at skulle bekymre dig om leveringsomkostninger.

Tilmelding er nemt og hurtigt. Indtast blot din e-mail adresse nedenfor, og du vil straks begynde at modtage vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu, og vær den første til at høre om vores seneste tilbud og kampagner!

 


E-mail adresse:

I de nyhedsbreve vi sender dig, kan du blot trykke på "Afmeld", og du vil derefter ikke modtage flere nyhedsbreve fra os. Og husk vi giver aldrig personlige data eller andre informationer indtastet på denne side videre til andre.

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot