0
Du er her: Forside > Brands > LEFF Amsterdam

LEFF Amsterdam

LEFF Amsterdam er et hollandsk urfirma, der blev grundlagt i 2011 af to brødre, Arno og Dennis Ruijzenaars. Virksomheden er kendt for at producere en række elegante og stilfulde ure med et minimalistisk design. LEFF Amsterdam har et stærkt fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Unikt og innovativt

De bruger kun de bedste materialer, herunder rustfrit stål, læder og træ, og de sørger for at deres produktion og forsyningskæde er så miljøvenlig som muligt. Virksomhedens produktsortiment omfatter en række forskellige ure, herunder vægure, bordure og armbåndsure. Urene fås i forskellige størrelser, farver og materialer, så der er noget for enhver smag og stil. Samlet set er LEFF Amsterdam et unikt og innovativt urfirma, der sætter kvalitet, design og bæredygtighed i højsædet.

LEFF Amsterdam
Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot