0
Du er her: Forside > Vægure > Udendørs vægure > Cloudnola Factory - Udendørs Vægur - galvaniseret 30 cm
Cloudnola Factory - Udendørs Vægur - galvaniseret 30 cm
/images/org/udendoers-vaegur-cloudnola-30cm-galvaniseret-sku0184.jpg /images/org/udendoers-vaegur-cloudnola-30cm-galvaniseret-zink.jpg /images/org/udendoers-vaegur-cloudnola-30cm-galvaniseret.jpg /images/org/udendoers-30cm-vaegur-cloudnola-galvaniseret-sku0184.jpg /images/org/udendoers-vaegur-cloudnola-galvaniseret-30cm-sku0184.jpg

Cloudnola Factory - Udendørs Vægur - galvaniseret 30 cm

Oplev Cloudnola Factory - et holdbart udendørs vægur, der kombinerer funktionalitet med rustikt design. Dette vægur er skabt til at modstå vind og vejr, hvilket gør det ideelt til brug på din terrasse eller som et ude vægur. Med sin galvaniserede urkasse udstråler det en tidløs elegance, der passer ind i enhver udendørs indretning.

Factory væguret har en diameter på ca. 30 cm, hvilket gør det perfekt til almindelig brug og nem placering. De kraftige sorte visere og tydelige tal ved 3-6-9-12 sikrer en let aflæsning af tiden, selv på afstand. Bag det buede glas kan du også holde øje med temperaturen og luftfugtigheden.

Skabt af den anerkendte designer Renée Vendrig for Cloudnola, kombinerer Factory væguret funktionalitet og æstetik på smukkeste vis. Tilføj et strejf af stil til dit udendørs rum med dette imponerende vægur, der er bygget til at vare.

Mål: ca. Ø 30 cm

Design: Renée Vendrig for Cloudnola.
719,00 kr.

Forrige produktNæste produkt
Relaterede produkter
Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til bond@viabella.dk.

Holdbart udendørs vægur med rustikt design - Cloudnola Factory

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot