0
Du er her: Forside > Brands > Applicata > Vægur Watch Out fra Applicata - egetræ og stål
Vægur Watch Out fra Applicata - egetræ og stål
/images/org/watch-out-vaegur-applicata-egetrae-steel.jpg

Vægur Watch Out fra Applicata - egetræ og stål

Introducer elegance til dit hjem med det smukke Watch Out vægur fra Applicata, der er designet i Danmark. Dette imponerende ur er lavet af massivt egetræ og har sølvfarvede visere, som giver et klassisk og tidløst udseende. Urskiven er skabt af massivt, lyst egetræ, som er et naturmateriale af høj kvalitet. Med en diameter på ca. 32 cm er dette ur perfekt til at pryde enhver væg i dit hjem.

Anne Boysen er en anerkendt dansk designer, der har specialiseret sig i bæredygtigt design og skabt flere ikoniske produkter til forskellige danske og internationale brands. Hun er især kendt for sit arbejde med træ og evnen til at skabe enkle og elegante designs.

Diameter: ca. 32 cm

Design: Anne Boysen / Applicata
1.575,00 kr.

Forrige produktNæste produkt
Relaterede produkter
Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til bond@viabella.dk.

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot