0
Du er her: Forside > Brands > TFA > Radiokontrolleret vægur i sort med hvide tal - 40 cm
Radiokontrolleret vægur i sort med hvide tal - 40 cm
/images/org/vaegur-radiokontrolleret-sort-1.jpg /images/org/sort-vaegur-radiokontrolleret-1.jpg

Radiokontrolleret vægur i sort med hvide tal - 40 cm

Dette radiokontrollerede vægur er et perfekt valg til dig, der ønsker et klassisk og elegant ur, der altid viser den rigtige tid. Uret har en sort urskive med tydelige hvide tal og visere, der gør det nemt at se tiden på afstand. Uret har også en sort metal urkasse og kant med glas cover, der giver det et flot udtryk.

Uret er radiokontrolleret, hvilket betyder, at det automatisk indstiller sig efter signalet fra Frankfurt i Tyskland. Det sikrer, at uret altid viser den korrekte tid, selv når der skiftes mellem sommer- og vintertid.

Stort vægur

Uret har en diameter på ca. 40 cm, hvilket gør det til et stort vægur, der kan ses selv fra distance. Uret kan hænge både på kontoret, køkkenet eller i stuen og passe ind i enhver indretning.

Uret bruger et AA batteri (medfølger ikke), som du nemt kan sætte i på bagsiden af uret. Uret har også en praktisk ophængsbeslag, så du kan hænge det op på væggen.

Mål: ca. Ø 40 x 4.8 cm

595,00 kr.

Forrige produktNæste produkt
Relaterede produkter
Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til bond@viabella.dk.

Radiostyret vægur i sort. Nøjagtigt og stilfuldt med hvide tal

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot