0
Du er her: Forside > Brands > TFA > Radiostyret hvidt vægur med tal 40 cm
Radiostyret hvidt vægur med tal 40 cm
/images/org/vaegur-40cm-radiokontrolleret-ur-tfa-hvid.jpg /images/org/vaegur-40cm-radiostyret-ur-tfa-hvid.jpg

Radiostyret hvidt vægur med tal 40 cm

Hvis du vil have et stort og præcist vægur, er dette radiokontrollerede vægur fra TFA et godt valg. Det har en diameter på 40 cm og en hvid urskive med sorte tal, der gør det let at se tiden på afstand. Væguret har også en flot kant i mat børstet stål og glas foran urskiven, der giver det et moderne udtryk.

Radiostyret

Væguret er radiostyret, hvilket betyder, at det automatisk indstiller sig efter DCF 77 signalet fra Frankfurt i Tyskland. Det sikrer, at uret altid viser den rigtige tid, selv når der skiftes mellem sommer- og vintertid. Du behøver altså ikke at bekymre dig om at justere uret manuelt.

Væguret bruger et AA batteri (medfølger ikke), som du nemt kan sætte i på bagsiden af uret. Uret har også en praktisk ophængsbeslag, så du kan hænge det op på væggen i dit hjem eller kontor.

Mål: ca. Ø 40 x D 6,5 cm

Design: TFA
550,00 kr.

Forrige produktNæste produkt
Relaterede produkter
Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til bond@viabella.dk.

Radiostyret vægur fra TFA - 40 cm diameter og høj kvalitet

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot