0
Du er her: Forside > Brands > TFA > Retro vægur radiostyret - rød
Retro vægur radiostyret - rød
/images/org/vaegur-roedt-vintage-ur.jpg /images/org/vaegur-roedt-vintage-ur-retro.jpg

Retro vægur radiostyret - rød

Dette vægur er den ultimative kombination af nøjagtighed og stil. Takket være det radiokontrollerede urværk, der modtager signal fra DCF-77, vil dette vægur altid vise den præcise tid uden nogen manuel indstilling fra din side. Så uanset om du er i et travlt køkken eller et mødelokale, kan du stole på dette ur til at holde dig på tid.

Det runde vægur har en stilfuld, retro rød urkasse i metal, der tilføjer en farverig accent til ethvert rum. Den kraftige kant og de tydelige sorte tal giver en robust og enkel følelse til uret, mens den lysende baggrundsbelysning gør det nemt at læse tiden i alle lysforhold. Dette vægur vil helt sikkert tilføje en smart og moderne touch til din indretning.

Batterier: 1 x AA 1.5 V (følger ikke med)

Mål: Ø 24 x 6,8 cm
350,00 kr.

Forrige produktNæste produkt
Relaterede produkter
Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til bond@viabella.dk.

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot