0
Du er her: Forside > Brands > Blomus > Crono sort - radiokontrolleret vægur


Crono sort - radiokontrolleret vægur
Tilbud
/images/org/radiokontrolleret-vaegur-sort-blomus.jpg

Crono sort - radiokontrolleret vægur

Forny dit hjem med dette elegante Crone vægur fra det tyske mærke Blomus. Dette vægur er radiokontrolleret og sørger for, at du altid har den nøjagtige tid på væguret. Du behøver ikke bekymre dig om manuelt at justere uret, da det automatisk indstiller sig til det korrekte tidspunkt, når det modtager radiosignaler fra atomuret i Frankfurt.

Væguret har en sort skive med hvide tal og streger, som giver det et enkelt og stilfuldt udseende. Rammen omkring den sorte skive er lavet af rustfrit stål, der giver uret et moderne og tidløst look, der passer perfekt ind i enhver indretning.

Mål: ca. 30½ cm

Design: Blomus
FERIE-PRIS: 783,00 kr.

(Før 870,00 kr. - du sparer 87,00 kr.)

Forrige produktNæste produkt
Relaterede produkter
Mette Skall
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til bond@viabella.dk.

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot