0
Du er her: Forside > Brands > TFA > Beige retro vægur radiostyret


Beige retro vægur radiostyret
Tilbud
/images/org/vaegur-beige-vintage-ur-retro.jpg /images/org/vaegur-beige-vintage-ur.jpg

Beige retro vægur radiostyret

Dette vægur er den perfekte løsning for dem, der ønsker nøjagtighed og bekvemmelighed i én pakke. Med et radiokontrolleret urværk behøver du ikke bekymre dig om at indstille tiden manuelt ved skiftet fra sommer- til vintertid, da uret selv justerer sig automatisk. Væguret modtager signal med tiden fra DCF-77, hvilket sikrer, at uret altid viser den præcise tid.

Det runde vægur har en retro stil med en stilfuld, beige farvet urkasse i metal og en kraftig kant, der giver uret en robust og holdbar fornemmelse. Det lysende baggrundsbelysning og de tydelige sorte tal gør det nemt at læse tiden på uret, selv i lav belysning. Uret har også en rød sekundviser, der giver en visuel indikation af urets præcision og hjælper med at holde dig på tid.

Batterier: 1 x AA 1.5 V (følger ikke med)

Mål: Ø 24 x 6,8 cm
FERIE-PRIS: 305,10 kr.

(Før 339,00 kr. - du sparer 33,90 kr.)

Forrige produktNæste produkt
Relaterede produkter
Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 2-3 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til bond@viabella.dk.

Vi modtager alle slags betalingskort
Kundeservice
Vi klar ved telefonen og på email bond@viabella.dk

Tlf. 70 215 000
Om Bond.dk
Bond.dk er butikken med et stort udvalg af vægure. Her finder du smarte vægure, farvestrålende vægure, store vægure og små vægure. Mangler du et ur til kontoret, køkkenet, stuen eller børneværelset, er der mange modeller at vælge imellem. Her er vægure fra store brands som Karlsson og Nextime, som fremstiller mode rigtige vægure i høj kvalitet til gode priser. I butikken kan du også finde vægur med løse tal i DIY stilen og radiokontrolleret vægure. Vi bliver anmeldt på Trustpilot